Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Заняття в школі, чутливій до психічного здоров’я

   

Одним із пріоритетних завдань системи освіти є створення атмосфери добробуту та безпечного середовища для освіти та розвитку дітей, формування усвід

омленого ставлення до збереження психічного здоров’я, використання наявних ресурсів для надання якісної, фахової психологічної підтримки усім учасникам освітнього процесу.

«Коли світ на межі змін: школа, чутлива до психічного здоров’я» – це про те, як творчо, весело та активно може проходити робота на тренінгах в рамках програми, розробленою і впровадженою міжнародною фундацією GoGlobal.

Завдяки тренерам – практичним психологам Людмилі Косенко та Вікторії Скопик – 19 педагогів школи плідно, пізнавально та продуктивно провели свій час. Слухали, вчилися, грали, ділилися досвідом, отримували багато корисної інформації, цінних порад, дізнавалися про нові поняття, такі як резильєнтність, рефреймінг, превенція і т. п.

Ми дуже вдячні міжнародній фундації GoGlobal за можливість дізнатись більше про такі важливі речі, як збереження психічного здоров’я, та ще більше використовувати їх у нашому житті.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *