Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Урок “Увага! Діти на дорозі”

У перший навчальний тиждень в нашій школі було проведено завжди  важливий та актуальний урок на тему “Увага! Діти на дорозі”, спрямований на підвищення обізнаності учнів щодо правил безпечної поведінки на дорогах.

Цей захід мав на меті ознайомити учнів із основними правилами поведінки на дорогах та тротуарах, а також навчити їх правильно реагувати в різних ситуаціях, що можуть виникнути на дорозі.

Для молодших школярів акцент було зроблено на основні правила переходу дороги, значення дорожніх знаків, особливості поведінки на автобусних зупинках  та у дворах.

Учні середніх класів повторювали такі правила, як поведінка під час пересування на велосипедах, спорядження велосипедиста та підготовка велосипеда до поїздки вулицями міста.

Старшокласники детально розглянули ситуації з безпекою під час руху у вечірній час, під час пересування на  транспортних засобах, дозволених неповнолітнім.

Під час уроку учні активно брали участь у тематичних вікторинах, коментували ілюстровані ситуації, обгрунтовували свою думку, використовуючи настанови  правил  дорожнього руху.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *